Wednesday, November 10, 2010

sakit saraf, urat, cedera kemalangan


SMS 1.
Assalamualaikum. Besarlah harapan saya sekiranya pihak tuan dpt mengepos dengan pos laju, ini kerana saya sendiri yang sangat2 memerlukan minyak tersebut yg mana saya semlm telah menggunakan n amat mujarab,yg mana saya sekarg ni mengidap penyakit saraf,yg mana susah utk saya begerak. T.kasih

SMS 2.
Salam, sy dah isi brg utk jd ahli, wang dpst akan sy mskkan t/hari nanti, subhanallah, sy ckp trpegun dgn kmujarapan minyak ini, sy mgunakan minyak ini utk mgurut org, dan kesannya amat menakjubkan, rakan sy kak halimah pun mgakui kesan yg baik dr minyak ini, kerana sakit kakinya ada prubahan stelah sy berikan stgh botol minyak yg sy gunakan..alhamdulillah, sama2 kta jd kan apa yg Allah prtunjukkan kpd kta utk bantu org2 yg memerlukan..amin..

Kedua-dua sms di atas saya terima pagi tadi daripada dua orang yang berlainan dan menggunakan telefon yang berlainan juga.
Walaupun kedua-duanya saya terima berasingan tetapi saling berkaitan kerana sms kedua mengesahkan pengakuan sms yang pertama.

Alhamdulillah. Sememangnya saya amat bersyukur bukan sahaja apabila jualan minyak Morhabshi bertambah, pendapatan ibu saya juga bertambah malah saya amat gembira menerima khabar gembira daripada para pengguna yang berpuas hati.

Selain kes di atas, ada beberapa lagi testimoni di web rasmi morhabshi.com yang menceritakan kemujaraban minyak herba ini menyembuhkan penyakit berkaitan saraf. Antaranya ialah akibat kemalangan.

Sementara itu saya meminta kerjasama para pembeli untuk memaklumkan kepada saya (019 440 2211) melalui sms sebaik membuat bayaran.

Saya sentiasa berdoa agar para pengguna minyak Morhabshi disembuhkan Allah Taala dari penyakit yang dihidapi.

Wallahu'alam. Wassalam.


NOTA:Adakah Minyak Morhabshi menyembuhkan penyakit? Wallahu'alam.
Kita hanya berusaha dan Allah taala yang menyembuhkan semua penyakit.
Setiap penyakit ada ubatnya.


No comments:

Tempah sekarang 0194401944 tanpa deposit

Tempah sekarang 0194401944 tanpa deposit

VVIP

Minyak Morhabshi kami diadun dengan lebih daripada 30 jenis herba tradisional tempatan.

TIADA SEBARANG DADAH, RACUN, ATAU BAHAN KIMIA

Kegunaan Morhabshi dalam kebudayaan Melayu

Meskipun ramai yang merasakan baru pertama kali mendengar nama Morhabshi, namun ia sebenarnya bukanlah asing dalam kebudayaan Melayu. Orang Melayu menggelarnya 'kemenyan bunian' kerana keampuhannya menghindari gangguan makhluk halus. Bahagian yang paling penting ialah getahnya yang digunakan untuk menghalau atau menghindari makhluk ghaib tersebut. Di Malaysia khasiat Morhabshi dipercayai lebih awal diamalkan dalam masyarakat lain seperti Arab, Cina dan India.

Morhabshi dalam Perubatan Tradisional

Dipercayai resin Morhabshi memasuki Tanah Melayu dan dalam kehidupan orang Melayu melalui pergaulan dan persemendaan dengan masyarakat Arab yang ketika itu menguasai istana dan golongan bangsawan.

Berdasarkan pengamatan dan ilmu yang dimiliki nenek moyang kita, Morhabshi dicampurkan bersama minyak-minyak tertentu seperti minyak kelapa, zaiton, lenga (bijan), serai serta herba-herba seperti keduduk putih, bayam batu, lemuni, raja kayu, hempedu bumi, cekur dan sebagainya dapat menyembuhkan pelbagai penyakit kulit seperti kayap, barah, kudis, gatal-gatal serta sakit gigi, cirit-birit dan sebagainya.

Campuran ini juga didapati berkesan menghentikan pendarahan luar (luka dan sebagainya).

Bagi yang kurang yakin dengan kehebatan nenek moyang kita, sila semak kembali perjalanan sejarah negara, terutama Empayar Melaka yang pernah menjadi pusat perdagangan, pusat penyebaran Islam, dan pusat perkembangan ilmu pengetahuan terhebat di zamannya.

Justeru adalah mustahil bangsa yang begitu hebat ketika itu tidak mempunyai teknologi perubatan mereka sendiri.

Popular Posts

MORHABSHI adalah sebuah syarikat berdaftar: M0154229-W

Minyak MORHABSHI adalah produk berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia: NOT110703273K

www.morha.info ini didedikasi untuk Almarhum Ust Dr (H) Abdul Hamid, penulis kitab Attabib Walhikmah (pengasas minyak herba morhabshi) dan isteri beliau almarhumah Hjh Saodah. Al-fatehah.

Pengkalan Blog Morhabshi